BUDGET TIP: BUCKLE BOOTS

By Anke – De buckle boots zijn dé schoenentrend van dit moment! En dat begrijp ik helemaal, want deze schoenen zijn stoer en vrouwelijk tegelijk. De gespen geven de schoen weer een beetje een glamorous look, waar we vaak toch wel een beetje naar op zoek zijn. Helaas zit er wel één nadeel aan: de buckle boots zijn vaak aardig prijzig.

Gelukkig heb ik daar een oplossing voor gevonden! Laatst ging ik naar de Primark in Zwolle en liep ik deze leuke buckle boots tegen het lijf. Ook waren er allemaal andere mooie schoenen (lees: laarsjes met glitters! Rode laarsjes!) maar deze vielen wel echt op door de vele studs en riempjes. Deze twee dingen maken deze basic laars toch wel ietsjes leuker en meer speciaal, waardoor ze bij vele kledingstukken te combineren zijn. Wat dacht je van een look met een basic jeans, of een leren rokje!

Nu vraag je je vast af hoeveel ik heb betaald voor deze leukerds. Het antwoord? Achttien euro. Voor zo’n prijs vallen deze buckle boots te overwegen, niet? De schoenen vallen trouwens precies goed, je hoeft niet een maatje groter of een maatje kleiner te gaan kopen. Ook goed om te weten trouwens: er zit geen voering in de schoenen, waardoor je best wel koude voetjes kunt krijgen in de winter. Maar daarvoor bestaan er sokken.

Nog even een grappig weetje: de buckle boots hebben hun populariteit te danken aan het merk Balenciaga. En de naam van de schoen is ook wel logisch; buckle betekend namelijk gesp in het Engels. Heb je je dagelijkse lesje Engels ook weer gehad. Lijkt het jullie trouwens ook leuk dat we meer budget artikelen gaan maken, zodat jij er ook zonder veel geld trendy bij kunt lopen? Let me know!

Heb jij de buckle boots al in je schoenenkast staan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *