CLOSET TOUR: EVA

Yes, nog een closet tour artikel! Dit keer geven we de beurt aan Eva, van de blog Hashtag Eva. Wat is Eva haar favoriete fashion artikel en welke tip geeft ze mee aan lezers? Je ziet (en leest) het hier.
POrXc1UBSWuPHrLHedDj8Q

Hoi! Ik ben Eva en op dit moment ben ik 17 jaar oud. Op 13 oktober ben ik alweer 17 jaar geworden. Een half uurtje fietsen vanaf mijn huis zit ik op school: ik doe Gymnasium en ik zit in de vijfde klas.

Mijn blog heet Hashtag Eva. Die naam hoef ik niet uit te leggen denk ik ;) Bloggen is mijn grootste hobby en ik besteed dan ook aardig wat tijd aan mijn blog. Wat eerst een blog was die over nagellak ging (ja, echt!) is nu een persoonlijke fashion blog geworden. Ik schrijf bijvoorbeeld over trends en laat graag mijn outfits zien. Wat mijn blog anders maakt dan andere fashion blogs? Ik laat ook regelmatig zien hoe ik persoonlijk met mode omga. Mijn zoektocht naar schoenen voor de herfst deelde ik bijvoorbeeld laatst, en een tijdje geleden deelde ik dat ik iets anders wilde doen met m’n haar. Deze persoonlijke fashion posts afgewisseld met mijn andere artikelen over mode, dát vind je op mijn blog terug!

Wat is je favoriete item?
In het algemeen: roze truien. Maar als ik één specifiek kledingstuk mag noemen, is het toch wel mijn roze, enorm zachte, chenille trui van Zara. Deze trui is echt zó fijn en lekker warm voor de winter. Een ander favoriet item is mijn roségouden Cluse horloge.

Van welk gekochte kledingstuk heb je het meeste spijt?
Van mijn grijze, midwaisted broek van de Only. Grijs is toch iets te saai en ik draag gewoon het liefst highwaisted broeken. Daarnaast heb ik een shirt in m’n kast liggen dat al niet fijn zat toen ik hem kocht. Ik heb hem dan ook nog nóóit aangehad.

Hoe zou jij je style omschrijven?
Ik draag veel verschillende stijlen. Het is dus niet zo dat je al m’n kledingstukken in één ‘categorie’ in kunt delen. Sommige tops zijn chic, andere weer heel simpel. Een aantal tops zijn weer wat ‘sportiever’. Wat me wel opvalt, als ik mijn kledingstukken vergelijk: bijna al mijn shirts of truien zijn cropped. En als ze dat niet zijn, dan draag ik die shirts of truien het liefst in mijn broek. Ik houd er nou eenmaal niet van als kleding lang of groot valt.
Waar koop jij je kleding meestal?
Ik koop het bij zóveel verschillende winkels. Als ik nu in m’n kledingkast kijk, dan zou ik zeggen: Zara, Only en Bershka. Vooral Zara vind ik echt ge-wel-dig! Daar verkopen ze naar mijn mening ook wat specialere dingen. Natuurlijk zijn ze bij de Zara ook goed in overdrijven – en is sommige kleding net iets té opvallend – maar ze verkopen genoeg mooie kledingstukken!

Wat is je duurste item?
Qua accessoires is dat mijn roségouden Cluse horloge. Die heb ik niet zelf gekocht trouwens, maar gekregen voor mijn blog. Qua kleding is het duurste item een roze jumpsuit van Esprit, die ik kocht voor €59,99. Best wel duur voor een jumpsuit! Daar heb ik ook een artikel van, toen mijn blog nog geen fashion blog was en ik dus alleen af en toe outfits postte, maar de foto’s daarvan zijn zó vaag en overbelicht dat ik maar niet naar het artikel zal linken ;) Mijn schoenen zijn natuurlijk wel wat duurder, maar die tel ik dan even niet mee.

En wat is je goedkoopste kledingstuk?
Er liggen twee ontzettend goedkope kledingstukken in m’n kledingkast. Ik was laatst bij de Bershka en kocht daar een grijze crop top. Hij was afgeprijsd van €15,99 naar €5,99, maar achteraf bleek ik er maar €3,99 voor betaald te hebben! Daarnaast heb ik een roze crop top, waarvan ik dacht dat hij €4,99 kostte. Aan de kassa bleek hij in de aanbieding te zijn voor €2,99 én daar ging nog eens 10% korting van af.
Welke fashion tip zou jij meegeven aan anderen?
Maak je outfits af met sieraden! Sieraden doen zoveel goeds voor een outfit. En als tweede, bijpassende tip: koop een aantal kwalitatief goede sieraden. Daar raak je niet snel op uitgekeken én die gaan lang mee. Ik draag mijn oorbellen van rond de 15 euro (niet eens enorm duur dus!) vaker dan degene die ik per setje van 3 bij de Hema koop. Die van de Hema slijten gewoon sneller en dan draag je ze niet meer. (tóch blijf ik het leuk vinden hoor, afwisseling!)

Laat jouw favoriete outfit post zien (en waarom is deze favoriet?)
Mijn favoriete outfit post is degene waarbij ik een crop top van monki draag. Door het kraagje heeft dat shirtje wel iets chics vind ik. Maar waarom het écht mijn favoriete post is? De roze muur! Fashion bloggers houden nou eenmaal van roze muren ;) En ik kon laatst Lightroom gratis uitproberen voor 7 dagen, dus de foto’s zijn – al zeg ik het zelf – ook nog eens mooi bewerkt.

Achter welk kledingstuk zit een leuk verhaal?
Sowieso mijn Adidas Superstars met zilveren glitter! Toen ik ze in de winkel zag, móést ik ze gewoon passen. Ze hadden de schoenen met zwarte en zilveren glitters. Iemand die precies dezelfde maat als ik had, was de schoenen in beide kleuren aan het passen. Ik moest dus afwachten welke van de twee kleuren ze zou kopen, want dan zou ik de andere kopen. En wat bleek? Ze kocht beide kleuren! Dat zou je niet verwachten, toch? Twee winkels verderop, zat weer een schoenenwinkel. Daar hadden ze de schoenen met zilveren glitters ook, maar dan voor €95,-. dat was voor vijftien euro meer dan die andere winkel ervoor vroeg. De verkoper zag dat ik twijfelde en toen vertelde ik dit verhaal én dat ze bij de andere winkel goedkoper waren. De verkoper liep naar de kassa en zorgde ervoor dat ik korting kreeg. Zo had ik de schoenen alsnog, én gewoon voor dezelfde prijs.

Ik vond het ontzettend leuk om deze vragen te beantwoorden! Zelf interview ik ook af en toe fashion bloggers op mijn eigen blog en nu is het precies omgekeerd ;) Mocht je inmiddels benieuwd zijn naar mijn blog: je kunt ‘m volgen op Bloglovin.

Wil jij de volgende keer in de spotlights staan bij de ‘closet tour’? Stuur ons dan een mailtje naar ankejensma@live.nl of rahma-bekhit@hotmail.com!

1 Comment

  1. Kool Family oktober 26, 2017 / 9:52 pm

    Fijn interview en bij de tips over iets duurdere juwelen kan ik me helemaal aansluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *