CLOSET TOUR: SUUS

Yes guys, we beginnen de eerste aflevering van onze nieuwe serie ‘closet tour’ met Suus! Willen jullie een kijkje krijgen in haar kledingkast, haar kledingstijl en wil je weten wat haar favoriete item is? Lees dan vooral verder!

Suus is een leuke meid die tot voor kort studeerde aan de hotelschool in Zwolle en inmiddels is ze aan het werk bij Rituals Benelux. Ze heeft een passie voor de horeca, koken en eten. Doordat ze deze dingen zo leuk vindt is ze ook een eigen blog begonnen, www.suusvanderveer.nl. Hier deelt ze recepten, schrijft ze over horecagelegenheden en deelt ze haar persoonlijke verhalen! Zeker het lezen waard! Maar, vandaag vertelt ze ons graag over haar liefde voor fashion! 

Wat is je favoriete item?

Mijn little black dress en geruite pantalon!

Van welk gekochte kledingstuk heb je het meeste spijt?

Ik had een hele mooie (en dure) lichtroze jurk gekocht. De jurk was echt prachtig en ik droeg hem voor het eerst op de camping, bleek dat ‘ie extreem doorscheen… Liep ik dan met mijn donker gekleurde ondergoed #awkward

Hoe zou jij je style omschrijven?

Classy en simpel. Ik ga graag wat netter gekleed, maar voel me ook goed in een spijkerbroek met een trui. Ik hou ook enorm van de jurkjes van de Hema en Vila, maar ik ga ook graag naar boutiques met Scandinavische kledingmerken. Ik wissel dure merken graag af met de wat goedkopere.

Waar koop jij je kleding meestal?

Het verschilt heel erg, ik kijk graag naar nieuwe merken. In Zwolle zitten Spotted en Sassy, daar ga ik graag een kijkje nemen. Daarnaast koop ik veel kleren bij de WE, Zara en Costes.

Wat is je duurste item?

Mijn Michael Kors tas die zeker 500 euro heeft gekost, gelukkig heb ik die van mijn vriend gekregen ;-)

En wat is je goedkoopste?

Een naveltruitje van de primark, overigens amper gedragen #zonde.

Welke fashion tip zou jij meegeven aan anderen?

Investeer in kleding. Koop stoffen die lekker zitten en laat de budget stores achterwege (h&m, primark etc). Bij mij gaat deze kleding heel kort mee en zo blijf je kopen. Als je investeert in betere kwaliteit kleding gaan deze meerdere seizoenen mee (en dat betekend een vollere kledingkast ;-))

Laat jouw favoriete outfit post zien (en waarom is deze favoriet?)

Moms jeans, mijn kledingstijl werd iets té veilig en ik koos er voor om uit mijn comfortzone te stappen. Ik ben er nog steeds helemaal weg van en vind het ook een heerlijk zomerse foto.

Achter welk kledingstuk zit een leuk verhaal?

Jurkje met mama. Door de jaren heen hebben we steeds meer dezelfde smaak ontwikkeld, een beetje netjes en simpel. Toen we in Harderwijk waren kochten we deze jurk samen, de kleuren passen goed bij onze huid en ik schaam mij er totaal niet voor om in dezelfde kleren rond te lopen. Trots op mijn fashionable mama!

Super bedankt voor deze leuke antwoorden! En wie willen jullie de volgende keer zien? Let us know! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *