EIGEN KLEDINGSTIJL ONTWIKKELEN

By Rahma – Tegenwoordig zie je het steeds vaker, mensen willen graag een eigen kledingstijl. Zelf draag ik eigenlijk wat ik gewoon leuk vind, maar ik krijg vaak genoeg reacties van mensen dat ze mijn eigen kledingstijl heel leuk vinden. Hierdoor kwam ik eigenlijk op het idee om een artikel te maken hierover! 

  • Draag wat JIJ leuk vindt! Dit is zo belangrijk, want als je je hier niet aan houdt kan je je eigen kledingstijl wel een soort van vergeten. En natuurlijk kan het zijn dat je negatieve reacties gaat krijgen, maar probeer je hier zo min mogelijk wat van aan te trekken!
  • Ga uit op onderzoek. Dit kan je doen door het kijken in tijdschriften of door langs winkels te gaan en kleding te passen wat je normaal gesproken niet zo snel aan zou doen. Misschien zie je wel iets wat je heel leuk vindt, maar nooit zou meenemen naar de paskamers, maar daar moet je echt verandering in brengen!
  • Maak je kleding echt jou. Dit doe je door bijvoorbeeld nog wat toffe accessoires toe te voegen waar je anderen niet zo snel mee zou zien lopen of je kleding op een toffe en unieke manier met elkaar combineren. Het is gewoon echt belangrijk dat je niet klakkeloos de stijl van anderen overneemt maar het echt eigen maakt!
  • Hoe wil je eigenlijk dat mensen jou gaan zien met je kleding? Wil je dat ze een stoere chick zien, kleed je dan wat stoerder. Wil je dat ze een lief meisje zien, kleed je dan bijvoorbeeld aan met mooie jurken en zachte kleuren. Het is wel heel belangrijk dat jij je kleed zoals je ook zelf bent.
  • Be proud. Je moet je goed voelen, misschien wel trots voelen met hoe je je kleed! En het gaat er ook om dat jij je goed voelt in je kleding en niet kleding draagt voor anderen.

Heb jij nog wat tips? Laat het dan achter in de reacties! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *