FRENCH WARDROBE SYSTEM

Franse vrouwen zien er altijd verzorgd uit, vooral met hun kleding. Al hun kleding past vaak perfect bij elkaar. Dit kunnen wij Nederlanders ook, want er is een simpel systeem voor; het French Wardrobe System. Kort gezegd worden bij dit systeem alleen maar basics gebruikt, die voor een mooie, verzorgde outfits zorgen. Al deze basics heb ik voor jullie op een rijtje gezet en ik laat zien waar je ze kunt vinden.

7-basics

Blazer / Blouse / Sweater / Wit t-shirt / Grijs t-shirt / Zwart t-shirt / Little black dress

TOPS

♥ Witte blouse

♥ Little black dress

♥ Blazer

♥ Sweater

♥ 3 soorten t-shirts; in het wit, grijs en zwart

Al deze dingen zijn ook weer met elkaar te combineren. De witte blouse kun je bijvoorbeeld onder de sweater dragen, zodat het kraagje aan de bovenkant nog te zien is. Over de sweater kun je de blazer dragen. Of een andere combinatie: één van de t-shirts die je onder de blazer draagt! De blazer maakt de outfit veel chiquer.

 

1-basics-2

Pantalon / Skinny jeans / Leren broek / Zwart rokje / Boyfriend jeans 

BROEKEN

♥ Zwarte broek (bijvoorbeeld een pantalon)

♥ Skinny jeans

♥ Boyfriend jeans

♥ Leren broek

♥ Zwart rokje

Broeken maken of kraken je outfit. Kies een broek met een goede maat die mooi aansluit bij jouw lichaamsvormen. Mijn favoriete soort broek is de pantalon; die broek past bij alle gelegenheden. Met een sweater maak je de outfit meer casual, met een (witte) blouse op de pantalon maak je de outfit wat netter.

 

Basics. #3

Tussen jas / Leren jasje

JASSEN

♥ Leren jasje

♥ Warme winterjas/ tussen jas 

Een leren jasje is echt een basic die je moet hebben in je kledingkast. Het leren jasje kun je ’s zomers dragen over je outfit als het wat warmer is buiten, maar je kunt hem net zo goed binnen gaan dragen.

 

Shoes

Stiletto’s / Enkellaarsjes / Flats / Sneakers

SCHOENEN

♥ Zwarte stiletto’s

♥ Enkellaarsjes

♥ Flats

♥ Sneakers

Schoenen zijn ook erg belangrijk voor een outfit. Ik ben vooral fan van de enkellaarsjes, omdat die je outfit zowel klassiek als stoer maken.

french wardrobe system

Horloge / Leren tas / Sjaal / Zonnebril / Oorbellen / Ring 

ACCESSOIRES 

♥ Horloge

♥ Diamanten oorbellen

♥ Leren tas

♥ Ring

♥ Sjaal

♥ Zonnebril

Een horloge heb ik altijd wel standaard om. Wat je ook kunt doen, is het horloge op je trui of shirt te dragen in plaats van eronder, omdat het dan echt deel wordt van je outfit of kledingstuk. Zorg er trouwens wel voor dat je niet te veel accessoires in één keer draagt, dat kan het geheel heel rommelig maken.

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn door dit French Wardrobe System! Ik in ieder geval wel. Ik heb al een hele hoop basics van dit lijstje, maar ik ga er zeker meer investeren. Ik vind dit systeem echt super handig, want zo weet je zeker dat je de plank nooit mis slaat want het is altijd wel in de mode.

Wat vind jij van het French Wardrobe System?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *