ALIEXPRESS FINDS: SPORTBH, ACCESSOIRES

Ik moet iets opbiechten: ik ben verslaafd aan Aliexpress. Ik neem bijna elke week wel een kijkje op deze site om vervolgens alle mooie producten die ik zie toe te voegen aan mijn ‘favorieten’ lijstje. Ondertussen heb al een grote verzameling Aliexpress producten, variërend van mode-tot meer lifestylespullen.

IMG_8979

Omdat ik steeds meer aan het sporten ben, zocht ik een goede fitness-bh. Ik had al bij winkels gekeken zoals de Primark, maar daar vond ik nooit een goede bh. Ik wilde een bh met vulling en die ook nog eens strak zit, die ik uiteindelijk vond op Aliexpress. Ik heb hem ook al getest tijdens het sporten en hij zit perfect! De sport-bh deed er 19 dagen over om hier te komen. Sportbh  – €3,42

 

IMG_8980

Via Pinterest zag ik leuke camerastraps en ik dacht: ‘dat wil ik ook!’ Ik besloot niet ver te zoeken en kwam uit bij Aliexpress. Daar vond ik allemaal camerastraps die mijn fotografie-hart sneller deden kloppen. Ik bestelde een camerastrap met een zwart-witte aztec print, maar er was ook nog keuze uit allemaal andere printjes. Ik heb hem nog niet aan mijn camera bevestigd, maar dat gaat wel snel gebeuren denk ik! De camera strap deed er 10 dagen over om hier te komen. Camera strap – €1,39

IMG_8981

Yes, nog zo’n Pinterest waardig product! Ik ben fan van minimalistische oorbellen, die zijn er op Aliexpress gelukkig genoeg. Ik heb meteen twee paar besteld; de gouden en zilveren kleur. Helaas slijt de gouden kleur snel, maar misschien komt dat ook wel omdat ik mijn oorbellen altijd inhoud, ook tijdens het douchen. Alsnog ben ik heel blij met deze oorbellen! Oorbellen – €1,12 (voor twee stuks)

IMG_8982

Ik zocht nog een leuke armband voor bij mijn rosé gouden horloge en toen vond ik deze! Het is een rosé gouden armband met een knoop erin, wat hem speciaal maakt. Hij is wel wat aan de grote kant, maar dat vind ik juist handig en mooi. Helaas is deze armband niet meer te koop bij de verkoper waar ik hem vandaan heb, maar als je even zoekt kom je vast wel een soortgelijke armband tegen op Aliexpress! De armband deed er 24 dagen over om hier te komen. Armband – €2,99

Bestel jij wel eens wat via Aliexpress?

14 Comments

 1. Ilona juni 16, 2017 / 7:56 am

  Ik heb ook best wel een dingetje voor AliExpress. Ik heb de app op mijn telefoon en als ik me verveel ga ik daarop kijken, Haha! Ik heb nog niet heel veel via deze site besteld, ik ben er een beetje voorzichtig mee. Die armband is trouwens echt heel mooi!

 2. Lore juni 16, 2017 / 2:15 pm

  Ik heb nog nooit iets besteld op AliExpress 🙈 wil nu eigenlijk wel die camerastrap kopen want die is zoo leuk haha xx

 3. Joanne juni 16, 2017 / 7:37 pm

  Wat leuk, die camera strap! Ik bestel ook wel vaker op Aliexpress :)

 4. Blog & Beauty juni 28, 2017 / 7:55 am

  Wat een leuke spulletjes heb je uitgezocht. Ik kan me je verslaving wel heel goed voorstellen. Ik heb heel vaak gekeken, maar nog nooit wat besteld. Hoe is de kwaliteit van bijvoorbeeld kleding enzo, daar ben ik een beetje bang voor dat het tegenvalt.

  • aboutfashionlife juni 28, 2017 / 9:27 am

   De kwaliteit van de kleding op Aliexpress is helaas niet zo goed. Ik heb een paar keer kleding besteld op die site, maar het beviel me helaas niet. x A

 5. Krystle/ Batboy juni 28, 2017 / 7:59 am

  Ja, je moet er niet te vaak op kijken. Je ziet zoveel en omdat het zo goedkoop is koop je bijna alles wat leuk en handig is!

 6. Nicole Orriëns juni 28, 2017 / 8:16 am

  De sportbh vind ik interessant. Als hardloper heb ik een goede bh nodig, en deze vind ik nog mooi ook. Fijne prijs! Het enige nadeel lijkt me dat hij over het hoofd moet worden aangetrokken als ik het zo bekijk.

 7. Sangita Paltansing juni 28, 2017 / 10:44 am

  Ik heb nog nooit iets bij Aliexpress besteld. Wel veel over gehoord. Hoe zit het met de kwaliteit van de producten bij Aliexpress?

  • aboutfashionlife juni 28, 2017 / 11:19 am

   Het hangt er een beetje vanaf wat je koopt op Aliexpress. De kleding heeft bijvoorbeeld vaak een hele slechte kwaliteit, terwijl andere dingen zoals make-up kwasten wel goed zijn. Oh, nog even over de sieraden: die zijn ook van goeie kwaliteit, behalve dan dat ze snel verkleuren. Dat is wel een beetje een nadeel. x A

 8. lifebyxenia juni 28, 2017 / 11:36 am

  Wat heb je leuke spullen geshopt. De camerastrap vind ik helemaal leuk.
  Ik bestel ook wel eens wat, neuzen bij Ali vind ik dan ook erg leuk

 9. Mylou juni 28, 2017 / 6:54 pm

  Ahh wat een koopjes allemaal! Ik zou letterlijk alles ook willen kopen, haha. Vooral die camera strap vind ik echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *