ANKE’S PHOTODIARY #1

By Anke – Wat vliegt de tijd toch snel! We zijn al weer in de maand oktober beland, de maand van de herfst, Dierendag, Halloween en nog veel meer. Maar eerst gaan we terugblikken op de maand september. September was een drukke, maar leuke maand!

IMG_2010

2 september ging ik echt verhuizen naar het gastgezin in Zwolle. We hebben met zijn allen de kamer een beetje ingericht en de boel in elkaar gezet. Daarna ging ik met mijn ouders en vriend Zwolle nog meer verkennen en hebben we nog even geshopt. Van het shoppen kregen we honger, dus besloten we om bij Humprey’s te gaan eten.

3 september sliep ik voor het eerst in Zwolle, wat best wel goed ging. Wel was het afscheid nemen een beetje moeilijk, omdat ik mijn ouders daar achterliet op het station. Gelukkig zie ik ze elk weekend wel weer, dus het afscheid was maar voor even.

IMG_2011

4 tot en met 6 september hadden we Winkracht op school, dat houdt in dat je met je groepje drie dagen bezig bent met een journalistiek project. Je kreeg een journalistiek voorbeeld en daar moest je het project op baseren. Wij hadden als voorbeeld Ebru Umar, maar hadden de opdracht zelf een beetje verkeerd begrepen. Wat ook interessant was, was dat er elke dag een keynote speaker was. Ook was Barbara Barend te gast, die best wel goed kon vertellen. Na deze drie dagen begon school pas echt.

7 september ging ik samen met Noa (die ik ken van intro) en Eva op stap, wat best wel leuk was. We gingen op stap naar het Paard, waar het ook cocktaildag was. Daar hebben we natuurlijk even van geprofiteerd! Rond drie uur was het tijd om naar huis te gaan, want die volgende dag hadden we gewoon weer school.

 

IMG_2013.PNG

16 september ging ik uit eten met mijn vriend. We waren eerst van plan om naar de Sin Jah te gaan in Leeuwarden, maar die zat al helemaal vol. Ons alternatief was toen de Walrus, waar we heerlijk hebben gegeten.

19 september had ik weer een etentje, dit keer met de bloggers in Zwolle. We hadden dit etentje nog voor Rahma haar verjaardag, want 18 september is ze 17 geworden. We hebben bij Ingeburgerd gegeten, hier komt zeker nog een blogpost over! Na het eten haalden we nog even een ijsje en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, maar de terugweg was niet zo fijn. Doordat het al schemerig werd, had ik de verkeerde afslag genomen waardoor ik op een industrieterrein belandde. Hier waren jongens die dingen naar me riepen, wat me best wel een onveilig gevoel gaf. Uiteindelijk is het nog allemaal goed gekomen.

 

IMG_2014

23 september was er een gondelvaart bij mijn pake en beppe. Dit was echt heel mooi om te zien, want de wagens zijn gemaakt van allemaal bloemen.

25 september moesten we voor ons les journalistiek voxpoppen over genderneutrale kleding. Iedereen uit onze klas deed het in Zwolle, dus ons groepje had het plan om naar Kampen te reizen en daar de mensen te ondervragen. Ik vind het erg leuk om de meningen van mensen te vragen!

IMG_2016

28 september was het een druk dagje. Eerst moest ik naar school, daarna autorijden, toen naar de stad en daarna ging ik uit eten met mijn intro groepje. We gingen eten bij de Vier Jaargetijden in Zwolle, wat echt een aanrader is trouwens. Je krijgt veel eten voor weinig. Na het eten gingen we op stap naar het Paard, wat ook super gezellig was. We moesten trouwens verkleed als sprookjesfiguren en wij waren prinsesjes.

30 september gingen mijn vriendje en ik naar de bios, we keken de film ‘The Hitman’s Bodyguard’, die ondertussen al uit het programma verdwenen is denk ik. Het was een leuke en komische film!

Wat heb jij allemaal gedaan in de maand september?

 

 

1 Comment

  1. evelien oktober 3, 2017 / 8:42 am

    Wat een leuke maand de maand September! En wat leuk dat je lekker uiteten bent geweest met je vriend. <3
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *