ANKE’S PHOTODIARY #2

By Anke – De maand oktober is ook weer ten einde gekomen, wat vliegen de maanden (en jaren!) toch snel voorbij. Oktober was een erg drukke maand voor mij. Zo heb ik een praktijkweek gehad en had ik veel leuke feestjes en afspraken.

Naamloos anke

5 oktober was het weer tijd om naar Kim te gaan. Kim doet altijd mijn nagels in haar salon Arte del Bella. Dit keer heb ik gekozen voor een donkere kleur acrylnagels, zoals jullie misschien wel weten stond dit ook op mijn fall bucket list.

6 oktober had ik een drukke dag. Eerst ging ik naar de schoonheidsspecialist om mijn wenkbrauwen te laten doen, daarna moest ik bloedprikken. Ik heb een tijdje terug namelijk bloedarmoede gehad en we wilden controleren of dit al helemaal weg was! Na het bloedprikken ging ik nog even de stad in met een vriendin en gingen we eten in een nieuwe lunchroom. Rond een uurtje of drie gingen we weg, omdat ik ’s avonds weer een afspraak had: ik ging uit eten, dit keer met ons gezin en mijn vriend.

Naamloos anke 2

11 oktober waren we tot laat op school, omdat we nog bezig waren met de praktijkweek. We kregen zo veel honger dat we maar hebben besloten om pizza te bestellen. Ik heb gekozen voor de pizza kip kebab, wat was dat lekker zeg!

12 oktober hadden we de radio uitzending. Tijdens de praktijkweek waren wij namelijk het audio-visuele groepje, wat betekent dat we radio- en tv uitzendingen moesten maken. De radio-uitzending is goed gelukt, al zeg ik het zelf.

Naamloos anke 3

14 oktober was de praktijkweek ten einde! Ik kon terugkijken op een vermoeiende, maar toch leuke week waarin ik veel heb bereikt. Zo heb ik mijn bel angst overleeft en heb ik alle deadlines gehaald. Toen ik thuis kwam heb ik eigenlijk geen rust gehad, want ik moest meteen door naar een feestje van een vriendin van mij, die 18 jaar is geworden!

15 oktober was het echt prachtig weer! De zon scheen volop en het was ook nog eens warm. Daarom besloten mijn vriend en ik een lange boswandeling te gaan maken.

18 oktober kwam Tako Rietveld van het Jeugdjournaal bij ons op school! Wij hebben als journalisten namelijk een eigen programma, genaamd Uitgelicht. Bij dit programma worden allemaal bekende journalisten uitgenodigd, met wie leuke gesprekken worden gevoerd.

20 oktober ging ik naar een vriendin van mij om even bij te kletsen en een film te kijken. We hebben de film ‘Lucy’ gezien, wat een aanrader! De film boeide ons tot het laatste moment.

22 oktober voelde ik me écht niet lekker. Ik zou die dag veel gaan doen aan school, maar dat is er helaas niet van gekomen. In plaats daarvan lag ik in mijn bed onder genot van oranjekoek en Youtube.

24 oktober gingen mijn vriend en ik naar Utrecht! We zijn er in totaal twee dagen gebleven en hebben geslapen in een Bed & Breakfast. Het was erg leuk en gezellig! Eerst gingen we shoppen, daarna uit eten en we gingen ook nog eens spontaan naar de bioscoop. We zijn naar de film American Assassin geweest, ook een echte aanrader.

26 oktober was het weer tijd om naar de kapper te gaan. Ik wilde graag een assige kleur in mijn haar hebben en de puntjes zijn geknipt. Ik ben tevreden met het resultaat! De foto in kleur kun je vinden op mijn Instagram account.

27 oktober kreeg ik opeens een berichtje van een vriendin met de vraag of ik ook wilde gaan touren. Hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Ik vind het altijd leuk om even te gaan touren en ondertussen gezellig bij te kletsen.

28 oktober had mijn vader mijn moeder verrast met een etentje, omdat ze 30 oktober jarig was. Het hele gezin plus opa, oma en vriendje gingen mee, dus dat was wel even gezellig.

30 oktober had ik een portfolio gesprek. Na elke periode moet je namelijk een tussentijds portfolio inleveren, met allemaal nieuwsberichten en producties. Deze wordt dan beoordeeld en eind dit jaar kun je daarvoor tien studiepunten krijgen. Het gesprek ging wel goed; ik weet nu waarmee ik de fout in ga en die dingen kan ik weer gaan verbeteren!

Heb jij ook veel gedaan deze maand?

 

 

 

 

10 Comments

 1. Denise november 1, 2017 / 7:59 pm

  De weken en maanden vliegen inderdaad voorbij! Voor mijn gevoel stond de oliebollenkraam net nog op het plein hier vlakbij en nu staat hij er alweer! Voor je het weet is er weer een jaar voorbij.
  Gezellig dat je lekker uit eten bent geweest met familie.

 2. Kool Family november 1, 2017 / 7:59 pm

  Naast het ziek zijn, best wel een leuke maand. Hier ook een fijne, maar vooral een heel drukke maand.

 3. luuk november 1, 2017 / 8:03 pm

  Wat leuk om te lezen en te zien. Een volle en drukke maand zo te zien ;)

 4. Wanda november 1, 2017 / 8:28 pm

  Een lekker druk maandje! Gelukkig voelde je ook snel weer beter en ja, ook ik heb het idee dat de maanden steeds sneller voorbij vliegen. Mijn oktober was ook heerlijk, vooral vanwege onze vakantie naar Spanje.

 5. Joni november 1, 2017 / 8:30 pm

  Hier viel het wel mee. Ik genoot ook van die plotse warme daagjes :)

 6. nicole november 2, 2017 / 8:54 am

  Grappige combinatie wel: wenkbrauwen laten doen en bloedprikken. Bijna kunnen een beetje pijnlijk zijn : )

 7. Hanneke november 2, 2017 / 2:10 pm

  Wat een leuke drukke maand! Vind je nagels en haar heel mooi geworden :)

 8. Elsemieke november 2, 2017 / 2:56 pm

  Wat een leuk overzicht heb je gemaakt. Je haar ziet er op de foto ook mooi uit. Ben benieuwd naar je haar in kleur!

 9. Evelyne november 3, 2017 / 5:31 pm

  Leuke foto’s! Ik hou wel van dat zwart-wit :) En de tijd vliegt idd snel voorbij. Voor je het weet zijn we alweer een jaar verder ;)

 10. Judith november 4, 2017 / 10:11 am

  Wat een super mooie foto’s trouwens, heel gaaf zo zwart wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *