GESLAAGD: GEKREGEN CADEAU’S

Woensdag 14 juni kreeg ik te horen of ik geslaagd was of niet. Als ik tussen één en vier uur niet gebeld zou worden, was ik geslaagd. En ik werd gelukkig niet gebeld, dus dat was een goed teken! De vlag met schooltas werd bij ons thuis opgehangen en al snel kwam er veel visite. Mijn familie kwam en er kwamen nog twee vriendinnen langs. Ook kreeg ik veel cadeau’s in mijn handen gedrukt, die ik graag aan jullie wil laten zien.

IMG_0126

Ik kreeg onder andere chocolade. Of beter gezegd: heel veel chocolade! Chocolade vind ik echt heerlijk, dus het was zeker geen straf om te krijgen. Mijn teamleider kwam ook nog aanzetten met een grote Milka reep, die heb ik helaas niet meer op de foto kunnen zetten omdat er al een heel stuk vanaf is gegeten. Oeps.

IMG_0127

Bloemen vind ik zo mooi, je kunt me echt wel blij maken met een bosje bloemen of een roos. Van mijn werk kreeg ik een bosje bloemen, van mijn pake en beppe kreeg ik hele mooie witte rozen, van mijn andere pake en beppe kreeg ik een hele bijzondere witte roos met rozige vlekjes en van mijn tante kreeg ik nog een keer dezelfde roos. Ook kreeg ik nog een mooie rode roos van de kerk. Al deze bloemen komen mooi op mijn kamer te staan!

IMG_0124

Van een vriendin van mij kreeg ik een H&M cadeaubon, die vast goed van pas gaat komen. Ik wilde namelijk nog een nieuwe badpak of bikini gaan scoren bij de H&M, of een kledingstuk voor de zomer zoals een rokje, topje of een jumpsuit.

IMG_0206

Mijn moeder wist dat er een Chanel geur op mijn verlanglijstje stond, namelijk de geur Mademoiselle. Toen we in de stad waren tijdens de uitslag van de examens, zei ze dat ik dat geurtje wel mocht hebben voor alle moeite die ik heb gehad tijdens de examens. Super lief! Ben er heel erg blij mee.

IMG_0125

Van mijn buren kreeg ik deze douchegel en deodorant van Vogue. Altijd handig om te hebben, hier heb ik nooit genoeg van!

Als laatste heb ik ook nog geld gekregen. Met dat geld ga ik voor een extra zakcentje sparen voor als ik naar New York ga. (Want: daar ga ik waarschijnlijk heen! Excited!)

Wat heb jij gekregen toen je slaagde? 

3 Comments

  1. aluminium folie juni 27, 2017 / 9:13 am

    Gefeliciteerd ! Wow wat leuk dat je de parfum hebt gekregen, bij mij staat hij ook al lang op mijn lijstje. Liefs xx Leen

  2. Rachel Kromdijk juni 27, 2017 / 2:25 pm

    Wat heb je leuke dingen gekregen zeg! en die parfum.. zucht jaloers haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *