INTRODUCTIE WALTERTJE #2

Door Anke – Wat gaat de tijd toch snel, het is nu al een maand geleden dat ik intro had! Zoals beloofd heb ik hier een deel twee voor jullie klaarstaan. In dit deel komen de kroegentocht, vossenjacht en het slapen in de gymzaal aan bod.

IMG_1898

Woensdag 30 augustus

Woensdag was het weer zover: we gingen terug naar Zwolle. En nee, het was niet tijd om naar huis te gaan, het feestje ging gewoon verder. Het was geen pretje om 20 kilometer terug te fietsen in de regen, dus we waren blij toen we bij de plaats van bestemming waren aangekomen: Het Anker. We gingen onze luchtbedden oppompen en ons gereed maken voor een avondje stappen, want er stond een kroegentocht op het programma! Maar eerst gingen we in de stad vossenjacht doen, wat ook erg leuk was natuurlijk. Na de vossenjacht waren we allemaal erg hongerig, dus gingen we wat eten bij ons ‘stamcafé’ Het Paard. Daar kregen we een heerlijk buffet en hadden we alvast een buffertje voor de kroegentocht. Na het eten was het feestje dus aangebroken: we gingen eerst naar Het Beugeltje en we eindigden weer in Het Paard. In totaal hebben we zo’n vijf kroegjes gehad en wat was het gezellig! Rond drie uur gingen we met zijn allen weer fietsend terug en gingen we slapen.

Donderdag 31 augustus

We werden ‘vroeg’ wakker gemaakt, (8 uur, maar dat vind ik wel vroeg als je maar vier uurtjes slaap hebt gehad) wéér met mooie hardstyle muziek. We gingen ons eerst een beetje klaarmaken voor de dag en daarna moesten we onze spullen weer inpakken. Na het inpakken was het tijd voor een ontbijtje. Veel tijd hadden we niet; we gingen al snel weer naar Windesheim fietsen, bepakt en bezakt. Op Windesheim namen we afscheid van een paar Waltertje-leden en daarbij werden veel tranen weggepikt. Daarna was het tijd voor een meer vrolijk geladen iets; we gingen namelijk het spel ‘verbouw je Waltertje’ spelen. Hierbij is het de bedoeling dat je begeleider veranderde van geslacht. Een spel waarbij iedereen zich wel mee kan uitleven, denk ik. Hierna was het tijd om afscheid te nemen van ons groepje! Maar helemaal afscheid nemen was het niet; we zagen elkaar die maandags gelukkig wel weer.

Deel 1 intro

Heb jij ook intro gehad dit jaar?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *