MIJN FAVORIETE SERIES

Als je mij persoonlijk zou kennen weet je wel dat Netflix en ik onafscheidelijk zijn. Als ik me verveel, of als ik het heel druk heb, altijd is er wel tijd voor Netflix. Omdat ik vooral heel erg van series hou, wou ik vandaag mijn favorieten met jullie delen!

cropped-lista_series_7327_622x.jpg

Teen_Wolf_Season_4_EDIT_Cast_Shot_Photo_Credit_Jaimie_Trueblood_and_MTV.pngTeen Wolf

Wat zonder twijfel op nummer 1 staat is Teen Wolf. Ik moet wel eerlijk zijn dat het steeds ‘nepper’ aan het worden is, en ik ben dan ook heel benieuwd hoe het allerlaatste deel gaat worden! Maar de verhaallijnen zijn altijd heel goed, de acteurs zijn echt geweldig en ja eigenlijk klopt alles wel gewoon. Echt een aanrader!

pretty-little-liars-pilot.jpgPretty Little Liars

Het lijkt wel alsof ik alle bekende series op ga noemen, maar geloof me, er komen ook nog onbekendere series in dit rijtje! Pretty Little Liars mag hier alleen echt niet missen, elk seizoen kijk ik namelijk echt binnen 3 dagen uit!

sense8_wallpaper_by_alexlima1095-d8xiqy9.pngSense8

Juist omdat Sense8 heel anders is dan de meeste series, vind ik hem zo ontzettend leuk! Ik heb nog nooit een serie als deze gezien! Hoe wel hij in het begin wat lastig te begrijpen is, kom je heel makkelijk in het verhaal! Deze moet je echt hebben gezien!

636048503560650585-715246431_strangerthingsposter-1.jpgStranger Things

Ook Stranger Things moet je echt hebben gezien! Dit is ook een heel unieke serie, echt i love it! Ik kan niet wachten tot oktober omdat dan eindelijk het 2e seizoen uitkomt.

prison-break.jpgPrison Break

Wow, bijna was ik vergeten deze er tussen te zetten! Meestal ben ik niet van deze politie/gevangenis series, maar deze is oprecht heel leuk en verslavend om te kijken! in het begin is het misschien een beetje langdradig, maar dit komt allemaal goed!

unspecified-1-6.jpgGenius

Eigenlijk vind ik de meeste documentaires wel interessant, maar het komt bijna nooit voor dat ik echt alle afleveringen kan kijken. Het bijzondere is dus, dat ik bij genius elke zondag weer voor de buis zit. Heel interessant!

under-the-dome-serie-tv.jpgUnder the Dome

Ook Under the Dome is echt een top serie! Er gebeurt zoveel, het is spannend maar het is ook weer niet zo spannend dat het bijna eng begint te worden. Dat vind ik heel tof, dat ze een heel goed balans hebben gevonden!

Eigenlijk zo ik nog wel eventjes door kunnen gaan aangezien ik echt wel 20 series heb gezien (als het nog niet meer is.. oeps..). Maar we moeten er toch echt een eind aan breiden.

Wat is jullie favoriete serie? 

 

4 Comments

  1. Nicole Orriëns juni 28, 2017 / 8:52 pm

    Op het moment kijk ik graag Better call Saul! Breaking Bad vond ik ook erg mooi. Pretty little liars ben ik aan begonnen, maar ben ik bij afgehaakt. Strange Things vond ik eigenlijk ook niet zo leuk, maar mijn man wel.

  2. aluminium folie juni 29, 2017 / 1:56 pm

    Under the dome kende ik nog niet, PLL en Stranger Things zijn echt mijn favorieten !! Alleen spijtig dat PLL gedaan is :( Leuk artikel, liefs xx Leen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *