REVIEW: MARBLE PHONE CASE & POWERBANK

By Rahma – Wie houdt er nou niet van wat extra gadgets of accessoires? Nou, ik kan er zeker geen genoeg van hebben kan ik jullie vertellen! Zo ga ik vandaag ook dit leuke marble hoesje en deze witte powerbank van Hoesjes outlet reviewen!

IMG_8375IMG_8323.jpgMARBLE PHONE CASE – IPHONE 6

Laten we beginnen met dit ontzettend mooie hoesje voor de iPhone 6/6s. Hij is zwart en heeft een blauwe marmer print erin zitten. Ook zijn de zijkanten doorzichtig. Hij sluit gelukkig heel mooi aan rond mijn telefoon! Helaas zie je bij dit hoesje wel heel snel vingerafdrukken en kan het na wat gebruik wat krasjes hebben. Ondanks dat is en blijft dit hoesje gewoon heel leuk om te hebben!

IMG_8333.jpgPOWERBANK

Hoe handig is het om een powerbank bij je te hebben als je op een dag vaak op plekken bent waar je je telefoon niet zo maar kan opladen! Zelf heb ik deze powerbank meerdere keren gebruikt, en ik moet zeggen dat hij echt heel fijn is! Hij heeft er 2 uur over gedaan om mijn telefoon van 1% naar de 100% te brengen, maar hierbij moet ik wel zeggen dat ik in de tussentijd nog heb gebeld en eventjes op social media heb gezeten! Als je dit allemaal zo meerekent vind ik dat 2 uur opladen best wel meevalt!

IMG_8364.jpgCONCLUSIE!

Het hoesje sluit erg mooi aan om de telefoon, ligt lekker in de hand en natuurlijk ook een prachtige print! Helaas zie je wel snel vingerafdrukken en krasjes verschijnen.

De powerbank is eigenlijk heel fijn in gebruik! Misschien een beetje groot om in een klein tasje te stoppen, maar je moet er wat voor over hebben!

Deze artikelen heb ik ontvangen.

6 Comments

 1. Nicole Orriëns augustus 27, 2017 / 3:06 pm

  Ik vind het werkelijk een heel mooi hoesje! Hij past ook overal bij en is stijlvol bovendien. Daar kun je goed mee voor de dag komen.

 2. Eva augustus 27, 2017 / 3:12 pm

  Het hoesje is mooi! De powerbank lijkt me ook zeker handig, de 2 uur oplaadtijd valt me ook niet tegen!

 3. Whitley augustus 27, 2017 / 3:27 pm

  Zonde is dat toch he van bepaalde hoesjes dat er zo snel krasjes op komen. Heb het helaas ook vaak.

  Een power bank! Zo bijna vergeten om in mijn tas te doen voor vakantie haha lucky dat ik dit artikel van je keer :) ik vind ze altijd zo handig en zeker als je op het strand ligt. Geen stopcontact argghh hihi!

  Xxjes
  Whitley

 4. Martin augustus 27, 2017 / 3:34 pm

  Hoewel ik zelf geen fan bent met alles wat met Apple te maken heeft ( Gebruik zelf Windows en Samsung Galaxy) Is de IPhone natuurlijk wel een topmerk en zeker een goede keuze! Ik maak vanwege mijn werk ook gebruik van een powerbank van 6000 Mah. Verder mijn complimenten voor je blog dat ziet er echt top uit!

  Groetjes Martin

 5. Sofie augustus 27, 2017 / 7:58 pm

  Zo een pokerbank hoesje lijkt mij super handig! En ziet er mooier uit dan verwacht! xx

 6. Naomi Anna augustus 27, 2017 / 8:25 pm

  Dat powerbank hoesje lijkt me echt heel handig! Hoef je nooit meer een losse pokerbank mee te slepen. Het marble hoesje vind ik ook echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *