ROOMTOUR ZWOLLE + UPDATE

By Anke – Sinds een paar weken woon ik in Zwolle, waar ik de opleiding journalistiek volg. Ik heb ervoor gekozen om in deze stad te wonen, omdat ik anders belachelijk lang moest reizen. Ik kom namelijk uit het bovenste puntje van Friesland waar het erg uitgestorven is qua vervoer. (Ofwel: we hebben een hele slechte busverbinding.) Een mooie oplossing hiervoor is dan om op kamers te gaan, of in een gastgezin te gaan wonen. Dat tweede doe ik nu en het bevalt me prima! Ik heb een eigen kamer die ik naar mijn eigen smaak heb ingericht, die ik graag aan jullie wil laten zien.

IMG_1577

IMG_1580IMG_1581IMG_1582IMG_1583IMG_1584IMG_1586IMG_1587IMG_1588

Ik heb vier kleuren gebruikt in mijn kamer; wit, zwart, grijs en goud. Dit om rust te creëren. Als je namelijk veel verschillende kleuren gebruikt in je kamer, kan het er al snel erg rommelig uitzien.

Waar ik het meest blij mee ben? Met mijn bureau. Ik kan er goed aan werken en het ziet er gewoon gezellig uit met die fotolijstjes en andere decoratie, vind ik. Waar ik ook blij mee ben, is mijn bed. Het is een groot tweepersoonsbed waar ik als een zeester in kan gaan liggen.

Ook wil ik jullie naast mijn kamer ook graag vertellen over mijn studie. We hadden de eerste drie dagen WINkracht, een project over bekende journalisten. Ieder groepje kreeg een enveloppe met een bepaalde foto van een journalist, wij hadden Ebru Umar. Het doel was dan om ‘iets’ te maken over hoe we deze persoon zien over vier jaar, als onze studie voorbij is. Tenminste, wij dachten dat dit de opdracht was, maar uiteindelijk hebben we het verkeerd begrepen. Hebben we allemaal dingen voor niks gemaakt, zoals een interview. Ach ja, we hebben er wel van geleerd. De laatste twee dagen hebben we nog les (donderdag en vrijdag). Als jullie dit lezen, heb ik de lessen al gehad. Zo, dit was even een snelle update over mijn studie (en mijn kamer).

Zit jij ook op kamers?

4 Comments

 1. Naomi Anna september 12, 2017 / 11:58 am

  Ik ben heel benieuwd hoe het is om in een gastgezin te wonen. Zou hier graag een artikel over lezen :) En wat heb je je kamer mooi ingericht!

 2. Tara september 12, 2017 / 3:53 pm

  Wat een leuke kamer! En veel succes met je studie.

 3. carmen september 17, 2017 / 11:11 am

  Ik wist niet dat er mogelijkheden waren met een gast gezin, zou je hier wat meer over kunnen schrijven? Ik woon nu bijna een jaar op mezelf, en dat bevalt prima! :)

  • Aboutfashionlife september 18, 2017 / 12:51 pm

   Jaa, ik was er al van plan over te gaan schrijven! Houdt onze blog dus maar goed in de gaten. ;) X A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *