OUTFIT: BIKER CHIC

In de aanloop van de lente en de zomer vind ik het heerlijk om jurkjes te gaan dragen. Soms zijn er dan ook wat frissere dagen. Dan kies ik het liefst wel voor wat ‘dikkere’ jurken, die me warm kunnen houden als het maar iets van acht graden buiten is. Deze jurk is dan ook perfect. Het colletje maakt de jurk net wat chiquer, terwijl het leren jasje de outfit meer ‘stoer’ maakt.

IMG_4321

IMG_4322IMG_4326-bewerkt-2IMG_4336-2IMG_4364-2IMG_4376IMG_4382-2Jurk: Modemusthaves / Panty: Hema / Leren jack: Primark / Schoenen: H&M Divided

Oh, ik ben dol op de panty met stippen. Hij kan van een ietwat ‘saaie’ outfit toch nog iets leuks maken! Ook is hij lekker stevig en zal daardoor niet zo snel kapot gaan. Waar je zo’n statement panty nog meer bij kunt dragen, is onder een broek met scheuren erin, zodat hij nog meer opvalt.

De schoenen maken de outfit net iets chiquer en met de bruine streep aan de zijkant matcht hij ook nog eens met het jurkje. En ook niet onbelangrijk: de schoenen lopen echt heerlijk. Niet dat ik er een hele marathon mee kan lopen, maar ik kan ze ook gewoon dragen naar school en werk.

Yay, ik houd van deze outfit!

Draag jij veel jurkjes?

 

 

4 Comments

 1. Fleur juni 23, 2017 / 12:57 pm

  Heel leuk Anke! Ik droeg voorheen altijd korte broeken, maar sinds ik de jurkjes en rokken heb ontdekt ben ik daar helemaal fan van! De kleur van het jurkje staat je ook heel mooi! X

 2. Lore juni 24, 2017 / 10:29 am

  Mooie outfit! Ik ben helemaal verliefd op die panty! Wil me ook zoiets aanschaffen! X

 3. Ilona juni 28, 2017 / 11:11 am

  Echt een toffe outfit! De foto’s zijn ook echt heel erg mooi! En ik vind de panty ook echt tof.

 4. Naomi Anna augustus 3, 2017 / 9:54 am

  Wat een ontzettend leuke outfit! Die stipjes panty maakt het helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *