OUTFIT: DAGJE AMSTERDAM

Ik denk dat iedereen het met me eens is als ik zeg dat je echt wel eens naar Amsterdam moet zijn geweest. Ondanks dat ik daar vaker ben dan  1 keer, blijf ik van die stad houden. Aangezien ik vorige week ook in Amsterdam was leek het mij wel leuk om eventjes wat outfit foto’s te schieten. Zo gedacht zo gedaan!  Hoofddoek: Veiled Beauty/ Spijkerjas: costes/ Broek: Bershka/ Schoenen: Blackstone footwear

Ik vind dit echt zo’n heerlijke outfit om in te shoppen. Alles is lekker wijd waardoor het voelt alsof je niks aanhebt. Love it! Deze spijkerjas heb ik in de zomer gekocht, en nog steeds ben ik er ZO blij mee. Het was even de vraag of het wel het geld waard was voor een spijkerjas, maar ja! Ook de broek heb ik al zo vaak aangehad, misschien is het toch maar tijd voor een nieuwe? Nog steeds wel superblij mee!

Natuuuuurlijk kon een bezoekje aan de Starbucks niet vergeten worden, waar ik mijn lievelingsdrankje heb gehaald! Pumpkin Spice Latte (ofcourse) en ook daar moest ik dan wel even mee op de foto. (Hoezo lekker basic?)

Hebben jullie nog wat leuks gedaan in jullie vakantie? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *