WHO DOESN’T LOVE FLOWERS?

By Rahma – Zo he, weten jullie nog wanneer ik voor het laatst een outfitpost heb gepost? Ik weet het namelijk niet… Daarom heb ik vandaag weer eens een outfitpost voor jullie, met heeel veel bloemetjes!

Shirt: H&M / Vest: TheSting / Broek: Bershka / Sokken: Monki / Laarzen: Bershka

Ik heb dit “vest” echt helemaal herontdekt! Heb ‘m echt al zo’n 3 jaar in mijn kast liggen, en nu pas begin ik ‘m vaak te dragen! Hoe gek haha. Hebben jullie dat ook wel eens met een kledingstuk? Let me know!

Misschien is het jullie trouwens wel opgevallen, maar de laatste tijd is het steeds vaker rustig op onze blog. Dit komt doordat wij het allemaal de laatste tijd heel druk hebben gehad met school en werk! Maaar hier gaan we verandering in brengen! We gaan weer 4/5 keer per week een artikel erop gooien en ook elke week krijgen jullie een nieuwe nieuwsbrief in jullie mailbox. Hebben jullie je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, doe dat dan even!

Liefs,

Rahma

2 Comments

  1. Naomi Anna oktober 25, 2017 / 4:39 pm

    Misschien handig om erbij te zetten waar de kledingstukken vandaan komen. Ik ben bijvoorbeeld heel nieuwsgierig waar die fantastische schoenen te koop zijn. Love them!

    • Aboutfashionlife oktober 25, 2017 / 7:54 pm

      Ah sorry, heb het er in gezet! De laarsjes komen van de Bershka! X Rahma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *