About

Wij zijn twee meiden van zeventien jaar oud die heel erg van schrijven en fotograferen houden. Om onze passie te delen, zijn we met zijn tweeën deze blog gestart. Ons doel: mensen vermaken en ons creativiteit en ideeën kwijt kunnen. Onze blog heet About Fashion Life, omdat we op onze blog voornamelijk schrijven over fashion en lifestyle.

Anke (links op de foto) is geboren op 26 juli 2000 in het hoge noorden, in Friesland dus. Wat je soms ook best wel goed kunt horen aan haar accent. Naast schrijven en fotograferen houdt ze ook veel van haar katten, familie, shoppen, series (OITNB!), lekker eten en reizen. Anke heeft nu net de HAVO afgerond en gaat na haar vakantie de studie journalistiek volgen.

Rahma (rechts op de foto) is geboren op 18 september 2000 in het mooie Assen. Naast schrijven en fotograferen houdt ze van shoppen, ontwerpen, Netflix en eten. Rahma volgt nu de opleiding mediavormgeving, waarbij ze folders, posters en visitekaartjes ontwerpt. Ze is daarbij ook bezig met film en fotografie.