BEHIND THE SCENES

By Rahma – Misschien hebben jullie het wel gezien, of misschien ook helemaal niet! Maaarr.. de afgelopen tijd zijn Anke en ik heel erg bezig geweest met het vernieuwen van onze blog, en eindelijk is het tijd om dit met jullie te delen! Er zijn zoveel leuke veranderingen die ik in dit artikel eventjes aan jullie ga uitleggen!

Schermafbeelding 2017-08-27 om 13.18.01DOMEIN NAAM

Laten we beginnen met onze domein naam! Eindelijk staat het lelijke ‘wordpress.com’ niet meer erin maar bestaat het echt alleen maar uit aboutfashionlife.nl! Ook word je doorverbonden naar ons eigen domein naam als je toch vergeet om die ‘wordpress.com’ erachter weg te halen. Heel handig!

LAY-OUT

Ook is onze lay-out helemaal omgegooid. We waren er toch niet zo tevreden mee met hoe het eruit zag, dus hebben we een geheel nieuw thema gekocht dat precies onze stijl is! Heel minimalistisch waardoor de foto’s heel mooi uitkomen. Ook hebben we nu een sidebar waar je meerdere dingen kan vinden. Zo zie je hier een zoekfunctie, wat informatie van ons met een foto, en nog wat dingetjes over social media.

NIEUWSBRIEF

Dan het ding waar ik misschien wel het meest enthousiast over ben! Vanaf nu kunnen jullie wekelijks een nieuwsbrief ontvangen, die ik helemaal zelf ga maken! Het enige wat jullie hiervoor hoeven te doen is jullie e-mailadres in te vullen in de sidebar en de rest gaat via ons!

Schermafbeelding 2017-08-27 om 13.40.43.jpgFOOTER

Als jullie toch al op onze blog aan het kijken, waarom dan niet helemaal naar beneden scrollen waar jullie onze meest recente instagram foto’s kunnen zien? En ja, we hebben inderdaad een eigen instagram samen (klik hier)!

SERIE

Last but not least is dat er een gehele nieuwe serie aankomt op onze blog! Waar dit precies over gaat kan ik nog niet verklappen, maar ik kan jullie wel wat hints geven! Namelijk: Bloggers en heeel veel kleding! Kunnen jullie het al raden? Hiervoor gaan we een speciale dag inplannen, namelijk de donderdag. Op 7 september komt het eerste artikel online!

Ennn.. wat vinden jullie de leukste verandering? Laat het weten in de reacties! 

 

3 Comments

  1. Fleur augustus 27, 2017 / 7:16 pm

    Het is super mooi geworden! X

  2. Serena augustus 28, 2017 / 2:17 pm

    Jullie blog is echt heel gaaf geworden! Het minimalistische vind ik heel mooi! X

  3. Lore augustus 30, 2017 / 4:15 pm

    Ik hou van minimalistische blogs en die van jullie is echt erg mooi! Ik ga me snel inschrijven voor de nieuwsbrief! En ik kijk erg uit naar die serie! X Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *