HOW IS LIFE..?

By Rahma – Hee guys! De vakantie is over en de scholen zijn weer begonnen. En omdat er best wel wat gebeurd is de afgelopen tijd leek het me wel een slim idee om jullie ook hiervan op de hoogte te stellen!

DAGJES UIT

Ondanks dat ik deze vakantie niet op vakantie ben geweest, heb ik wel heel veel leuke dingen gedaan! In het begin van de vakantie heb ik vooral heel veel leuke feestjes gehad, tot opeens iedereen op vakantie was uit mijn buurt. Dus wat doe je dan? Juist, ja! Films en series kijken. In die tijd heb ik THE 100 helemaal uitgekeken. In die tijd ben ik ook nog naar het dolfinarium geweest met mijn familie, en met een deel van mijn vriendengroep van school naar Duinrell geweest! En dan komen we alweer bij de laatste 2 weken! Hier heb ik eerst met Anke een hele dag van gespendeerd aan de onze nieuwe blog en foto’s maken, zoals deze die je hierboven ziet! Ook kon ik weer gratis reizen (love studenten-ov!!!) dus heb ik lekker Nederland rond gereisd. Eerst ben ik op een vrijdag naar Den Haag geweest, en in de avond heb ik samen met Marit wat gedronken en gegeten in Scheveningen! Die dinsdag erop ben ik eerst naar Bataviastad geweest en daarna door naar Amsterdam. En tot slot ben ik die woensdag naar Corpus en Utrecht geweest, ook gingen we in de avond Glowinthedark golfen in Houten!

SCHOOL

En dan zitten we nu weer op school! Ik zit nu in het 2e leerjaar van de opleiding Mediavormgever! Dit jaar gaat uit heel veel projecten en een stage bestaan, yay!

GEBROKEN HAND

En dan last maar zeker niet least, ik heb dus een ongelukje gehad waardoor mijn hand vrijdagavond gebroken was. We moesten direct door naar het ziekenhuis waar foto’s werden gemaakt. Niet alleen is mijn middenhandsbeentje gebroken, maar ook staat hij scheef. Hiervoor moet ik dan ook maandag langs de chirurg om te kijken wat we hier aan kunnen doen! Tot dan zit ik in het gips. Het vervelende is wel dat het mijn rechterhand is, en guess what? Ik ben rechtshandig. Hierdoor kunnen jullie helaas de komende tijd echt kwalitatieve artikels van mij zien, omdat ik ook geen foto’s meer kan maken. Natuurlijk zal ik mijn best doen en hopen dat het snel geneest!

X Rahma

Share:

2 Comments

  1. Tara september 10, 2017 / 12:41 pm

    Beterschap met je hand! En succes met je komende schooljaar xx

  2. Evelyne september 10, 2017 / 4:17 pm

    Ooh pijnlijk moet die hand nu zijn. Beterschap!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *