MONTHLY FAVORITES #1

Iedereen heeft wel eens favorieten, of het nou gaat om muziek of om kleding, je hebt ze altijd wel! Zo hebben wij ze ook en graag willen wij onze favorieten aan jullie delen! En om onze eerste monthly favorites nog extra bijzonder te maken beginnen we met al onze zomerfavorieten!

FullSizeRender 5

FAVORITE SUMMER ESSENTIAL

A: Mijn favoriete summer essential? Die heb ik niet echt, wel vind ik tijdschriften belangrijk in de zomer. Als ik dan op het strand lig, vind ik het namelijk heerlijk om even een tijdschrift te lezen in het zonnetje. De tijdschriften die ik dan lees, zijn: Fashionchick, de Cosmogirl!, Glamour en Cosmopolitan.

R: Zonder mijn camera kan ik deze vakantie niet doorbrengen! Hoe leuk is het dat je alle vrolijke momenten zo kan vastleggen en altijd herinnerd kan worden aan hoe tof de vakantie is!

FAVORITE SUNGLASSES

A: Als klein meisje speelde ik altijd met de welbekende Barbie poppen, die heel vaak prachtige accessoires en kleding hadden. Zo ook een witte zonnebril, die je op deze foto kan zien. Mijn droom was om ooit zulke mooie kleding te hebben als Barbie. Dat is niet helemaal gelukt, maar ik heb nu wel zo’n witte zonnebril net zoals Barbie! Ik hou van deze zonnebril, want hij maakt een saaie outfit net ietsjes leuker. Ook beschermt hij mijn ogen goed.

R: Degene die onze blog al wel eens eerder heeft bekeken herkent deze zonnebril vast en zeker! Hier heb ik namelijk een hele outfitpost over gemaakt! Check ‘m hier. Nog steeds is deze zonnebril zo ontzettend tof en schreeuwt hij gewoon Rahma!

FAVORITE SUMMER FRUIT

A: In de zomer eet ik het liefst watermeloen, de hele dag door als het kan. Helaas is watermeloen niet het goedkoopste fruit, (Dag twee euro die je voor een klein bakje watermeloen betaald!) maar daardoor kan ik wel erg goed genieten als er weer eens een bakje met watermeloen voor mijn neus staat.

R: Ik hou zo ontzettend veel van bramen! Ik kan ze wel het hele jaar door eten. Zo heb ik ze deze zomer ook ontzettend vaak gegeten.

FAVORITE SUMMER CLOTHES

A: Ik hou van playsuits in de zomer. Een playsuit is eigenlijk een shirtje met een broekje aan elkaar vast, voor de mensen onder ons die dat nog niet weten. Shame on you als je dit kledingstuk nog niet kende of nooit gedragen hebt, want wat zit het comfortabel! Ook heb je meteen een leuke outfit te pakken. Deze playsuit komt van de webshop ‘Come Get Fashion’ en je zult hem vast nog wel héél vaak tegenkomen op mijn Instagram account!

R: Ook ik ben heel erg van de play en jumpsuits! Zo is de jumpsuit die ik op de foto aan heb echt mijn favoriete kledingstuk voor in de zomer. Hij is lekker luchtig en hij ziet er ook gewoon heel tof uit. Ik heb ‘m bij de Monki gekocht maar helaas is hij uit het assortiment.

FAVORITE SUMMER SONG

A: Neem het originele nummer ‘La Colegiala‘ van Walter Léon Aguilar, voeg er de vocalen van Jody Bernal er aan toe met de perfecte instrumenten en je hebt een zomerhit te pakken. Deze nieuwe versie van het nummer is gemaakt door The Boy Next Door en is nu al een hele grote hit. En dat snap ik, want op dit nummer wil je niets anders dan losgaan met een cocktail in je hand!

R: Ik hou heel erg van hiphop muziek, en toen ik dit nummer voor het eerst hoorde was ik direct verliefd! Hij past zo in mijn favoriete muziek genre en is ondanks dat nog wel vrolijk en perfect voor in de zomer! Yesss.

Wat is jullie favoriete nummer deze zomer? X

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *