MONTHLY FAVORITES #2

By Rahma – We zijn een nieuwe maand ingegaan en dat betekent ook weer een nieuw favorieten artikel! Deze maand doen we het helemaal anders en laten Anke en ik apart zien wat onze favorieten zijn! 

FAVORITE FRAGRANCE

Sinds de 2e klas ben ik al helemaal geobsedeerd geweest met dit geurtje. Elke keer als ik in een parfumerie kwam spoot ik heb direct op, maar waarom ik ‘m nooit heb gekocht? De prijs! Dit hield me zo erg tegen, tot ik laatst in Amsterdam bij de ICI PARIS XL een actie zag met…. 25% korting! Ik wist gewoon dat dit het moment was dat ik hem ging kopen, en ik heb er nog geen één keer spijt van gehad! Hoewel ik altijd heel slecht ben met het omschrijven van hoe iets ruikt zal ik toch mijn best doen. Je ruikt in ieder geval een heerlijke vanille geur maar op een hele ‘classy’ manier! Jullie moeten ‘m echt ruiken!

FAVORITE JEWELLERY

Hoe leuk is deze ketting van de H&M? Heb ‘m een aantal jaar geleden daar gekocht, maar eigenlijk nooit echt gedragen. Zo zonde, gelukkig heb ik ‘m deze maand helemaal herontdekt!

FAVORITE YOUTUBE CHANNEL

Eerlijk gezegd kijk ik echt bijna nooit naar youtube filmpjes, maar wie mij altijd de aandacht weten te trekken zijn toch wel ToThe9s. Ook vind ik TheLineUp heel goed! Ze blijven mij altijd verrassen met hun super goede edit skills, hun prachtige outfits en ook hoe leuk ze zijn! Check them outttt!

FAVORITE BOOTS

Hoe leuk zijn deze laarzen van Graceland? Super simpel maar toch ook heel classy. Heb ze nog niet zo vaak gedragen want in zere voeten heeft natuurlijk niemand zin, maar ondanks dat ben ik toch wel heel blij dat ik ze heb aangeschaft!

FAVORITE MOMENT

Mijn favoriete moment was toch wel dit leuke dagje in Amsterdam! Love this city!

Wat is jullie favoriete geurtje?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *