RAHMA’S PHOTODIARY #1

By Rahma – Hee guys! Niet alleen is de closet tour onze nieuwe serie op onze blog, maar ook laten wij nu elke maand zien wat wij mee maken dmv de wat minder mooie, charmante en geposeerde foto’s! Vandaag vertel ik over mijn maand en morgen kunnen jullie die van Anke zien!  1 september – 3 september

Verwacht het of niet, maar ondanks dat het op 1 september het offerfeest was is dit de enige foto die ik die dag heb gemaakt. Dit was echt het enige kwartiertje die dag dat ik rustig kon zitten en wou deze ‘hotspot’ echt niet vergeten dus had ik er eventjes een foto van gemaakt!

Op 3 september mochten we weer goed bezig met onze blog.

4 september – 7 september

Oke, ehm ik heb dus zonder grap vorig schooljaar 1 maand lang series gekeken. Oeps.

Op 7 september had ik mijn hand gebroken waardoor ik de hele nacht niet kon slapen omdat het simpelweg zoveel pijn deed. Zelfs pijnstillers werkten niet en het gips werkte ook niet echt mee. Dus wat doe je dan? Precies, eten bestellen!

8 september – 9 september

Wakker worden met gips, ja wat een top uitzicht!

Die dag erna kwamen wat lieve vriendinnen langs en werd ik goed verwend!

18 september

Mijn goede voornemen voor wanneer ik 17 werd was op tijd te komen, helaas ging het de eerste dag alweer verkeerd. :(

In de avond ging ik naar een lezing over het menselijk lichaam en het brein, super interessant! Ook werden er meerdere boeken laten zien, en deze sprak mij toch wel heel erg aan! Het gaat eigenlijk over pijn, maar omdat pijn voor iedereen zo wat anders is en dit zo moeilijk is om uit te leggen is het echt heel interessant!

19 september

Dinsdag was een heel leuke avond! Ondanks dat ik pas om half 5 vrij was en moest rennen om de trein naar Zwolle te halen was het echt super leuk! Anke, Inge, Jessica en ik hadden bedacht dat het wel leuk was om voor mijn verjaardag ergens te gaan eten. Dit werd uiteindelijk Ingeburgerd!

20 september – 23 september

Woensdagavond ben ik met wat vrienden van mij naar de film IT geweest. Ik had er super veel zin in, en ik had ook nog een cadeaubon gekregen van school (had ooit met een opdracht gewonnen die voor veel scholen gebruikt werd dus was dat mijn beloning) die ik mooi kon gebruiken! Ik ga er niet te veel over vertellen, maar ik kan wel zeggen dat ik hem heel erg vond tegenvallen. Helaas.

Selfietime!

23 september – 27 september

Haha, Marit en ik waren dus een beetje erg verdwaald op de fiets. Uiteindelijk kwamen we dus terecht in een heel ander dorp buiten Assen en doordat het pikkedonker was duurde het echt lang voor we de weg terug konden vinden hahahahaha. Voor de rest was het wel een heel leuke avond!

Geen idee hoe ik deze foto moet uitleggen. Volgens mij had iemand mijn telefoon afgepakt en per ongeluk deze foto gemaakt.

29 september

In de avond ging ik samen met een vriendin ergens wat drinken in de stad, love it! Helaas werd het daarna alleen maar erger en erger op de avond/nacht. Eerst toen ik naar huis wou fietsen waren mijn fietslampen gestolen. Maar goed, we waren dus naar iemands huis geweest alleen toen ik alleen naar huis fietste besloot mijn stuur het te begeven. Hierdoor was ik gevallen, en moest ik een halfuur lang door onweer en bliksem naar huis lopen. En of het nog niet erger kon, ik kwam dus een muis tegen en stond er bijna op! Nou, nog nooit heb ik zo hard gegild en gerend.

X Rahma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *