RAHMA’S PHOTODIARY #2

By Rahma – Hee! Aangezien de maand oktober alweer(!!) voorbij is, en Anke ook al een photodiary online heeft gezet is het vandaag aan mij de beurt om er één online te zetten! Benieuwd wat ik deze maand heb meegemaakt? Lees dan verder!   1 oktober – De week zijn we begonnen met werk! Hahaha, was wel heel grappig want er was ook een youtuber langs gekomen in de winkel. Voor de rest was ik die avond eigenlijk heel veel bezig met school.

3 Oktober – Man man man, wat kan school toch ook voor stress zorgen! Voor een project waar we 7 weken aan moesten werken hebben we zoveel moeten maken. Doordat bepaalde dingen niet goed doorgegeven waren moest ik via de mail nog wat storyboards mailen.

13 oktober – En dan zitten we alweer midden in de maand. Ik had ergens een afspraak voor een opdracht, en terwijl ik daarnaar toe aan het lopen was zag ik dit plekje! Perfect voor foto’s dus die moeten we onthouden!

24 oktober – Zo he, dit was me even een drukke dag zeg! Druk maar wel heel leuk! In de ochtend had ik een afspraak bij de dokter, in de middag heb ik foto’s gemaakt van Nienke zodat ik mijn portfolio verder kan uitbreiden en in de avond had ik een heel leuk feest! Toen ik in de avond naar dat feest wou gaan moest ik eerst nog eventjes een andere vriendin ophalen maar onderweg was ik helemaal verdwaald geraakt. Hahahah oepsss…

25/26 oktober – Deze dagen heb ik eigenlijk alleen maar gewerkt! Maar er is altijd tijd voor een klassieke spiegelselfie toch. :)

27 oktober – Wat was dit een leuke dag zeg! Samen met Ayla ben ik deze dag naar Amsterdam geweest. Eigenlijk hebben we de hele dag geshopt en foto’s gemaakt. (De foto’s komen volgende week online ;)) Natuurlijk mag een bezoekje aan de Starbucks niet vergeten worden, net zoals een bezoekje aan de Bijenkorf. Heb daar overigens zoveel tassen gezien die ik echt prachtig vind, maar deze springt er toch wel een beetje uit! Misschien toch nog maar bestellen? In de avond zijn we naar Almere geweest en hebben we bij IDA sushi gegeten! Het was echt heel lekker! ’s Nachts, eenmal aangekomen in Assen had ik dus een beetje een probleem. Er reden geen bussen meer naar mijn huis en ik kon ook niet meer opgehaald worden. Ja, en wat doe je dan? De taxi nemen haha. Was overigens wel echt een veel fijnere rit dan met de bus.

28 oktober – Ook deze dag ben ik door heel Nederland rond wezen reizen. Samen met Marit ben ik naar Utrecht geweest. Dit is en blijft toch wel mijn favoriete stad. Hier hebben we lekker ergens gegeten en gedronken en daarna zijn we de stad ingegaan. Haha, blijkbaar hadden de finalisten van HNTM daar ook een meeting dus natuurlijk moesten we daar ook eventjes kijken!

Omdat we best snel waren uitgekeken besloten we de trein te nemen naar Rotterdam. Ook daar niks gevonden dus toen gingen we onderweg naar huis haha. Nog even een tussenstop gemaakt in Almere, aangezien daar onze favoriete wok zit. Tot slot waren we ook nog naar Zwolle geweest om eventjes een ijsje te halen bij de mac. Al met al een heel drukke maar ontzettend leuke dag!

30 oktober – Deze foto werd maandag gemaakt, want wat was dit een drama dag. We zouden eigenlijk die dag eindpresentaties van ons project moeten hebben, maar omdat er behoorlijk wat miscommunicatie was kregen we die dag vrij. Natuurlijk hoorden we dit pas toen we op school waren.. Lekker een uurtje naar school gereisd voor niks! Houden we van toch..

En dit was het dan alweer! Wat vinden jullie er eigenlijk van dat we onze foto’s in zwart wit laten zien. Moeten we daarmee blijven doorgaan of mag de volgende photodiary wel weer met gekleurde foto’s? Let us know!

 

2 Comments

  1. Kool Family november 3, 2017 / 5:46 pm

    Wat een fijne maand…! Mooi samengevat in foto’s.

  2. Evelyne november 5, 2017 / 5:58 pm

    Ik hou wel van zwart-wit foto’s maar da’s natuurlijk persoonlijke smaak :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *