RAHMA’S PHOTODIARY #3

By Rahma – Heey! We zitten alweer in midden december, maar ik heb nog helemaal niet laten zien hoe mijn november eruit zag. Ondanks dat ik heeel weinig foto’s heb gemaakt leek het mij toch nog wel leuk om te delen! Let’s goooo…2 november – Eigenlijk verveelde ik mij heeel erg in de les, ik zag een blaadje en een pen voor me liggen en vanuit daar ben ik gaan tekenen. Natuurlijk is het niet super mooi gelukt, maar was nog best wel trots erop aangezien ik al een jaar (als het niet meer is) geleden is dat ik voor het laatst had getekend.

4 november – Had pauze op werk en vond het wel leuk om een spiegelselfie te maken. Alle kleding is trouwens van de zaak waar ik werk haha.

4 november – En dan hier de outfit die ik wel aanhad! Simpel zwart shirtje, rode wijde pantalon van de Bershka en de laarsjes had ik ooit besteld op wehkamp.

14 november – Aangezien ik vrij weinig aan school gedaan had moest ik in de week van de deadline heel hard werken. Ik was daardoor naar de bieb gegaan en toen ik (eindelijk) klaar was mocht ik mezelf wel even een lekker gerecht trakteren. Ik had een pasta met vis erdoor heen!

16 november – Zoals ik al zei moest ik nog heel veel aan school doen die week, dus was ik nog midden in de nacht lekker aan het schilderen.

17 november – Vind/vond deze jas van de Monki heel tof, helaas is hij echt net iets te groot/wijd bij mijn schouders. :(

29 november – En dan alweer de laatste foto van deze maand. Voor een opdracht van kunst moesten we een mindmap maken met dingen waar we graag naar kijken, de beste uitvinding, een maatschappelijk probleem wat je interessant vindt, je lievelingseten, 3 artiesten die je inspireren en je top 5 netflix series. Uiteindelijk heb ik deze heel snel gemaakt.

Hoe was jullie november? En hebben jullie al zin in de feestdagen?!

1 Comment

  1. Fleur Noot december 13, 2017 / 1:51 pm

    Leuke post :) ik heb nog nooooit pasta met vis gehad, lijkt me wel lekker om eens te proberen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *